Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com

Egla Shkurti - Ti Rri Edhe Pak

Song Lyrics:

ktheje dhe nje here koken ti ktheje te lexosh kujtimet mbaje dhe nje here frymen ti mbaje preki drilljet jejejejejej ditet na mbaruan pa filluar malli do te me marr dhomen kujtuam ngjyren ka ndryshuar efekt tani i harruar

REF ti rri dhe pak me rri zemer perqafome prap
ti rri dhe pak per ty po flas nje agim zemer larg 2x

2.degjo fjalen e fundit para se te ikesh
pastaj perplase deren nje zemer e semur e dashuruar po nuk u sherua ME FAL

REF ti rri dhe pak me rri zemer perqafome prap
ti rri dhe pak per ty po flas nje agim zemer larg 2x

We added a new section Albanian Chords. Please help us with this song's chords. Thanks for your time!


(Optional)


(Optional)
teksteshqip.com © 2007 - 2019