Eminem

Thënie nga Eminem

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Eminem

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mos guxo të më gjykosh! Ti nuk di se ç’më është dashur të kaloj.
   aforizma
  0
  783
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çdo çast është një mundësi për të ndërruar drejtim.
   aforizma
  0
  781
 • 2021-02-08 14:34:41
  E vërteta është se nuk di ç’do të ndodhë nesër. Jeta është një garë e çmendur, ku asgjë nuk është e garantuar.
   aforizma
  0
  780