TEKSTESHQIP

Erblina Bejta
Vajze Magjike
Lyrics

Kengen e kam mike jam nje vajz magjike vetem kur kendoj ndihem se jetoj

Kengen e kam mike jam nje vajze magjike vetem kurr kendoj ndihem se jetoj

Kenge moj te kam shoqe qafe kurr smu hoqe sa her qe kendoj shpirtin e qetsoj

Kenge moj te kam shoqe qafe kurr smu hoqe sa her qe kendoj shpirtin e qetsoj

Kengen e kam jet gjithqka te vertet kengen shum shum e dua per ty dhe per mua

Kengen e kam jet gjithqka te vertet kengen shum shum e dua per ty dhe per mua

na na na na na na na na na na

Kengen e kam mike jam nje vajz magjike vetem kurr kendoj ndihem se jetoj

Kengen e kam mike jam nje vajz magjike vetem kurr kendoj ndihem se jetoj

Kenge moj te kam shoqe qafe kurr smu hoqe sa her qe kendoj shpiprtin e qetsoj

Kenge moj te kam shoqe qafe kurr smu hoqe sa her qe kendoj shpirtin e qetsoj

Kengen e kam jet gjithqka te vertet,kengen shum shum e dua per ty dhe per mua

Kengen e kam jet gjithqka te vertet kengen shum shum e dua per ty dhe per mua

nana ra na nara nana nananananana

DËRGOI: