Eri Qerimi
Eri Qerimi
Eri Qerimi
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Këndon kryesisht: etno tallava
Eri Qerimi është këngëtar dhe autor këngësh i njohur. Më datë 27 Tetor 2014, Aurora Ndoj publikon videoklipin "Bota Jemi Une Dhe Ti", në bashkëpunim me Eri Qerimi. Muzika e këngës u punua nga Alban Arifi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alban Arifi.

Më datë 19 Janar 2015, Eri Qerimi publikon videoklipin "Me Ledhe".

Më datë 28 Dhjetor 2015, Ernim Ibrahimi publikon videoklipin "Rak Tak Boom", në bashkëpunim me Eri Qerimi.

Më datë 5 Korrik 2016, Ernim Ibrahimi publikon videoklipin "Champion", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Teksti dhe orkestrimi i kësaj kënge, vijnë të realizuara në bashkëpunim nga Eri Qerimi & Ernim Ibrahimi, ndërsa muzikën e këngës e kanë punuar bashkarisht Ernim Ibrahimi & Eri Qerimi.

Më datë 29 Shtator 2016, Eri Qerimi publikon videoklipin "Mi Amor", në bashkëpunim me Hysen Trubareva.

Më datë 16 Janar 2017, Eri Qerimi publikon videoklipin "Papito", në bashkëpunim me Naldi. Muzika e këngës u punua nga vetë Eri Qerimi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Eri Qerimi.

Më datë 20 Mars 2017, Eri Qerimi, Fatmir Sula, Murat Nazifi, Landi Roko & Mandi Nishtulla publikojnë videoklipin "Santi". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho, teksti u shkrua nga Dritan Shtylla.

Më datë 24 Prill 2017, Eri Qerimi publikon videoklipin "Lali Ime".

Më datë 27 Maj 2017, Mandi publikojnë videoklipin "3 Femije Bekoi Zoti", në bashkëpunim me Eri Qerimi, Landi Roko & Murat Nazifi. Muzika e këngës u punua nga vetë Mandi. Videoklipi u prodhua nga Swart Production.

Më datë 28 Korrik 2017, Eri Qerimi publikon videoklipin "Sfida", në bashkëpunim me Ilir Tironsi.

Më datë 10 Shtator 2017, XOXO publikon videoklipin "Hey Syni Syni", në bashkëpunim me Eri Qerimi.

Më datë 24 Shtator 2017, Eri Qerimi publikon videoklipin "Dikur Dikush".

Më datë 21 Tetor 2017, Eri Qerimi & Murat Nazifi publikojnë videoklipin "Joeli". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho.

Më datë 2 Janar 2018, Eri Qerimi publikon videoklipin "Eljon & Amelio".

Më datë 24 Janar 2018, Eri Qerimi publikon videoklipin "Bala". Muzika e këngës u punua nga vetë Eri Qerimi, teksti u shkrua nga vetë Eri Qerimi.

Më datë 12 Prill 2018, Eri Qerimi publikon videoklipin "Teke Bar", në bashkëpunim me XOXO. Muzika e këngës u punua nga Eri Qerimi, XOXO, teksti u shkrua nga XOXO.

Më datë 23 Korrik 2018, Mandi, Eri, Fatmiri, Landi, Murati & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Suhejli". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho.

Më datë 2 Shtator 2018, Eri Qerimi publikon videoklipin "Santorini", në bashkëpunim me Eltea Metaxa.

Më datë 12 Shtator 2018, XOXO publikon videoklipin "Alina", në bashkëpunim me Eri Qerimi. Muzika e këngës u punua nga XOXO, Eri Qerimi, teksti u shkrua nga vetë XOXO. Videoklipi u prodhua nga Chill Pro.

Më datë 19 Tetor 2018, Eri Qerimi publikon videoklipin "Colombia", në bashkëpunim me Emi Loca. Muzika e këngës u punua nga Zani Loca, Eri Qerimi, Samuel Kodra, teksti u shkrua nga vetë Eri Qerimi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 18 Dhjetor 2018, Eri Qerimi, Landi Roko, Adi Sybardhi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Maisjo". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Keli Shikut, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici & Keli Shikut.

Më datë 5 Janar 2019, Muharrem Ahmeti, Mandi, Eri Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Viti Ri Gon Kalaja". Muzika e këngës u punua nga Albert Sula, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Albert Sula.

Më datë 30 Maj 2019, Eri Qerimi publikon videoklipin "King", në bashkëpunim me Mandi & Hysen Trubarevën. Muzika e këngës u punua nga Eri Qerimi, ndërsa teksti u shkrua nga Eri Qerimi & Hysen Trubareva.

Më datë 12 Korrik 2019, Eri Qerimi publikon videoklipin "Rrak Tak Tak", në bashkëpunim me Landi Rokon. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Albert Sula.

Më datë 2 Gusht 2019, Mandi publikon videoklipin "Elma", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Muzika e këngës u punua nga Eri Qerimi & Alsked Rrenja, teksti u shkrua nga Mandi & Eri Qerimi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Eri Qerimi & Alsked Rrenja.

Më datë 3 Gusht 2019, Eri Qerimi publikon videoklipin "Brajan".

Më datë 17 Shtator 2019, XOXO publikon videoklipin "Criminal", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Muzika e këngës u punua nga XOXO & Eri Qerimi, teksti u shkrua nga XOXO, ndërsa për orkestrimin u kujdes Natti.

Më datë 2 Nëntor 2019, Eri Qerimi publikon videoklipin "Rrushi Lalit", në bashkëpunim me Ilir Tironcin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Eri Qerimi.

Më datë 27 Dhjetor 2019, Eri Qerimi publikon videoklipin "Elhajda". Muzika e këngës u punua nga Eri Qerimi, Zani Loca & Eri Qerimi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 23 Janar 2020, Eri Qerimi publikon videoklipin "Shume Kujtime". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Eri Qerimi.

Më datë 23 Shkurt 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Ajo S'e Di", në bashkëpunim me Eri Qerimin.

Më datë 14 Mars 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Shamikuqja", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Muzika e këngës u punua nga Landi Roko & Samuel Kodra, teksti u shkrua nga Dritan Shtylla & Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 2 Prill 2020, Muharrem Ahmeti, Eri Qerimi, Landi Roko, Adi Sybardhi & Liri Ketit publikojnë videoklipin "Sms Dashurie". Muzika e këngës u punua nga Zani Loca & Adi Sybardhi, ndërsa teksti u shkrua nga Gezim Mneri.

Më datë 14 Prill 2020, XOXO publikon videoklipin "Bon Bona", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Landi Rokon. Muzika e këngës u punua nga Natti, teksti u shkrua nga XOXO, ndërsa për orkestrimin u kujdes Natti.

Më datë 10 Maj 2020, Klement, Eri Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Korleone", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 12 Maj 2020, Eri Qerimi, Ervin Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Lagja 10", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Eri Qerimi.

Më datë 18 Maj 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Interesi", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Samuel Kodra, teksti u shkrua nga Landi Roko & Eri Qerimi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 31 Maj 2020, Eri Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Dasma", në bashkëpunim me Adi Sybardhin. Muzika e këngës u punua nga Adi Sybardhi, ndërsa teksti u shkrua nga Gezim Mneri.

Më datë 22 Qershor 2020, Eri Qerimi publikon videoklipin "Sinqeriteti". Teksti i këngës u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 7 Korrik 2020, Imbro Manaj publikon videoklipin "Maurito", në bashkëpunim me Eri Qerimi, Landi Roko, Adi Sybardhi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Samuel Kodra, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 17 Korrik 2020, Eri Qerimi publikon videoklipin "Buza Bukur". Muzika e këngës u punua nga Alsked Rrenja, teksti u shkrua nga Sebastiana Brecani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alsked Rrenja.

Më datë 17 Nëntor 2020, Marseli publikon videoklipin "Hit Hit", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Muzika e këngës është kompozuar nga Eri Qerimi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Sokol Koçi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 2 Dhjetor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Bossa", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Eri Qerimi.

Më datë 31 Dhjetor 2020, Mandi publikon videoklipin "Rihanna", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Mikel Elmazin. Muzika e këngës u punua nga Mandi, ndërsa teksti u shkrua nga Mandi & Eri Qerimi.

Më datë 2 Janar 2021, Imbro Manaj publikon videoklipin "Miliona", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Adi Sybardhin. Teksti i këngës u shkrua nga Eri Qerimi & Imbro Manaj. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 9 Mars 2021, Eri Qerimi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Nje Kurore". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Denis Gici. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 18 Mars 2021, Mandi publikon videoklipin "Santi 2021", në bashkëpunim me Landi Roko, Eri Qerimi, Florian Tufallari & Ervin Qerimin. Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Naldi (Ronaldo Shtylla). Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 20 Mars 2021, Eri Qerimi publikon videoklipin "Po Te Pres", në bashkëpunim me Amir Synth. Produksioni audio u realizua nga Denis Gici.

Më datë 14 Prill 2021, Xhesika Ndoj publikon videoklipin "Pa Ty", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Muzika e këngës u punua nga Anxhelo Koci, teksti u shkrua nga Ergys Shahu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alsked Rrenja.

Më datë 28 Mars 2022, Landi Roko, Eri Qerimi, Florian Tufallari & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Flak Flak". Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Mandi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 2 Maj 2022, Landi Roko publikon videoklipin "Katile", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Ilir Tironsin. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 25 Qershor 2022, Landi Roko, Eri Qerimi, Florian Tufallari & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Ca$H". Teksti i këngës u shkrua nga Eri Qerimi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 31 Korrik 2022, Eri Qerimi publikon videoklipin "Gënjeshtare", në bashkëpunim me Amir Synth & Besim Kerekën.

Më datë 3 Tetor 2022, Landi Roko publikon videoklipin "Bandita", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Florian Tufallarin. Teksti i këngës u shkrua nga Eri Qerimi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 8 Nëntor 2022, Landi Roko publikon videoklipin "Brune X Bjonde", në bashkëpunim me Florian Tufallari & Eri Qerimin. Teksti i këngës u shkrua nga Olsi Celmeta. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 10 Shkurt 2023, Eri Qerimi & Adi Sybardhi publikojnë videoklipin "Unaza". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Adi Sybardhi & Eri Qerimi, tekstin e shkroi vetë Eri Qerimi, teksa për arranzhimin u kujdes Alsked Rrenja. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 14 Shkurt 2023, Eri Qerimi publikon videoklipin "S'jena Dy". Teksti i këngës u shkrua nga Deyzoh (Ronaldo Shtylla).

Në vitin 2023, Eri Qerimi publikon albumin "Bijn Tupanat".

Më datë 9 Prill 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Mekatare", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Muzika dhe orkestrimi i kësaj kënge, vijnë të realizuara në bashkëpunim nga Eri Qerimi & Keli Shikut, ndërsa për tekstin janë kujdesur Landi Roko & Eri Qerimi.

Më datë 22 Maj 2023, Eri Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Tap Tap". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Eri Qerimi.

Më datë 13 Korrik 2023, Eri Qerimi publikon videoklipin "Barbie Tallava". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Eri Qerimi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 11 Gusht 2023, Eri Qerimi publikon videoklipin "Po M'gënjen", në bashkëpunim me Sokol Koçin. Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Sokol Koçi. Videoklipi u prodhua nga kompania Frame Company Albania.

Më datë 16 Tetor 2023, Xoxo publikon videoklipin "Llokum Me Arra", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku XOXO & Eri Qerimi kanë realizuar bashkë të gjithë komponentët e kësaj kënge.

Më datë 14 Nëntor 2023, Eri Qerimi publikon videoklipin "Party", në bashkëpunim me Emrah Xhixhon. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Eri Qerimi. Videoklipi u prodhua nga kompania Frame Company Albania.

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »Komente 2