Fabrika
  • Vendlindja:
  •  
Nuk ka akoma asnjë votë

Fabrika është video produksion shumë i njohur. Produksioni Fabrika ofron njëespektër të gjërë shërbimesh në domeinin e video produksionit. Në treg njihen me stilin e tyre ku me shumë rëndësi i kushtojnë kualitetit dhe shërbimeve.

Më shpesh kanë qendruar në rajon duke punuar video klipe e reklama, si dhe programe informative dhe dokumentarë të televizioneve botërore.

Përpos ideve të plota dhe zgjidhjeve teknike, "Fabrika" mundëson edhe shërbime plotesuese si: dhënie me qera të video teknikës HD për incizim dhe montim, kran dhe ekip profesionl të trajnuar.

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »

Facebook

Fanpage

Faqja

Zyrtare

Kanali

Youtube

Shto profile

të tjera