TEKSTESHQIP
Festivali i 26-të në RTSH
Festivali i 26-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Tiranë në fundin e dhjetorit të vitit 1987.

Kënga fituese u shpall “Nuk e harroj”, muzika Agim Krajka, teksti Haxhi Rama, kenduar nga dueti Irma dhe Eranda Libohova.

Cmimi i dyte:
"A do vish", muzika Osman Mula, teksti Agim Doçi, kenduar nga Luan Zhegu.
"Lot me ty o djale se ta di merakun", muzika Vladimir Kotani, teksti Arben Duka, kenduar nga Kozma Dushi.

Cmimi i trete:
"Nje jete nga jeta ime", muzika Flamur Shehu, teksti Jorgo Papingji, kenduar nga Ermira Babaliu.
"E vogla mes shoqesh", muzika David Tukiqi, teksti Gjoke Beci, kenduar nga Anita Bitri.
Festivali i 26-të në RTSH (1987)
  • Festivali i 26-të në RTSH
  • Viti: 1987
  • Teatri i Operas Dhe Baletit, TIRANE
  • Prezantuesit: Silvana Braçe
  • TV: TVSH
  • Radio: Radio Tirana