Halil Xani

Thënie nga Halil Xani

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Halil Xani

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-06-05 08:50:26
  Po është e vërtetë si buka e grytë, mali i ka veshët fusha i ka sytë.
   aforizma
 • 2021-06-05 08:37:40
  Kanë thënë moti, thonë dhe sot, mendja e madhe, e zeza t'zot.
   aforizma
 • 2021-06-05 08:44:51
  Thoshin të vjetrit kohë më parë. dy atllarë s'bën një mullar.
   aforizma
 • 2021-06-05 08:47:03
  Është shumë e vërtetë, s'e fshinë gomë as gisht, kanë thënë të vjetrit dardha ka bisht.
   aforizma
 • 2021-06-05 08:48:14
  Një ditë me një plak po rrinim në park. Tha: mos t'ju hyj lepuri në bark.
   aforizma
 • 2021-06-05 08:49:35
  Të vjetrit kanë thënë, kjo tashmë u pa, se nuk duhet pasur jo kurrë besë me shka.
   aforizma
 • 2021-06-05 08:51:46
  E mirë është banja dhe uji i detit, por pastërtia është gjysma e shëndetit.
   aforizma
 • 2021-06-05 08:55:58
  Edhe këtë më poshtë e dinë gjithë dynjaja, ku s'e shpon burgija, aty e shpon paraja.
   aforizma
 • 2021-06-05 08:57:10
  Pleqtë tanë të urtë, nga përvoja në jetë, e kanë lënë fjalën, kush vetë, nuk tretë.
   aforizma