Ibrahim Kasami

Dërgo një album »

Ibrahim Kasami & Resmije Ameti - Malli Per Nanen

Shiko Më shumë »Ibrahim Kasami - çika Boll (2007)

Shiko Më shumë »Ibrahim Kasami - Lujna Në Diskotekë (2010)

Shiko Më shumë »Ibrahim Kasami - 7 Ditë E 7 Netë (2014)

Shiko Më shumë »Ibrahim Kasami - Hajde Ne Valle (2014)

Shiko Më shumë »Ibrahim Kasami - Sonte Kallet Atmosfera (2015)

Shiko Më shumë »Ibrahim Kasami - Me Mungon (2016)

Shiko Më shumë »Ibrahim Kasami & Resmije Ameti - Live 2017 (2017)

Shiko Më shumë »Ibrahim Kasami - Loçk Dhe Zemer (2017)

Shiko Më shumë »Ibrahim Kasami - Hej Zemër (2018)

Shiko Më shumë »Ibrahim Kasami - Fustani Me Ngjyra (2019)

Shiko Më shumë »Ibrahim Kasami - Dajat Miljonera (2021)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0