Imer Raçi

Thënie nga Imer Raçi

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Imer Raçi

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-03-31 09:44:00
  Nëse nuk të mjafton ngjyrë dhe letër për të shkruar diçka me vlerë, ajo është lufta e lavdishme e UÇK-së.
   aforizma
  1
  305
 • 2021-02-09 19:23:48
  Të qesh vetëm pse do ti? Të qaj, sa herë që ti thua? Ehhh Jo.
   aforizma
  0
  294
 • 2021-02-09 19:23:48
  Me këmbët e thyera u ngrita në këmbë dhe juve... Ju falë
   aforizma
  0
  294
 • 2021-03-31 09:43:13
  Në kohën e duhur më harrove, tash po më njeh Vonë... Mbaje mend harresën! MOS HARRO!
   aforizma
  0
  293
 • 2021-04-02 08:00:02
  "1 Prilli nuk është një ditë e një natë, 365 ditë është bërë i gjatë". Nuk po të zgjatet hunda - Rren është.
   aforizma
  0
  293
 • 2021-07-07 19:05:28
  Në rrugë me kallderma dhe parqe të bukura, don ta shohësh dhe të prekësh dorën, shikimin, buzëqeshjen dhe lojën e fëmijës tënd.
   aforizma
 • 2021-07-07 19:00:00
  Kur e don fortësinë, krenarinë e bujarinë, askend se ndjen si vëllaun.
   aforizma
 • 2021-07-07 19:09:22
  Kur ndjen se ke mungese mbështetjeje, ku shkon mendja diku tjetër, përveç tek babai?
   aforizma
 • 2021-06-23 14:21:07
  Hija e jote është miku më i mirë dhe pse edhe ajo ndonjëherë mund të të frikësojë.
   aforizma
 • 2021-06-30 19:12:49
  Në rrethin familjar e miqësor rrotullohu si akrep ore. Ku do që ndalesh, aty do të pushon trupi dhe shpirti.
   aforizma
 • 2021-06-29 15:37:00
  Mos krahaso mirësitë sepse dhe shenjat e duarve janë të ndryshme.
   aforizma
 • 2021-07-07 18:59:28
  Kur don të qeshësh e të ndjehesh i llastuar ashtu si dikur, ku të shkon mendje, përveç tek motra?
   aforizma
 • 2021-07-07 19:00:35
  Nuk gjen dhe një familje tënde tjetër.
   aforizma
 • 2021-07-07 19:04:09
  Në rrugëtime te largëta, të mungon shikimi i gruas.
   aforizma
 • 2021-07-07 19:06:13
  Kur ndjen aromat me te mira te ushqimit, mendja kthehet tek ushqimet e gatuara nga dora e nënës.
   aforizma
 • 2021-07-07 19:11:46
  Edhe nëse ik sa me larg, kujtimi mbi familjen te jep buzëqeshjen më të sinqertë brenda teje.
   aforizma
 • 2021-07-07 19:12:58
  Vetëm në familjen tënde gjen çdo gjë të bukur. Vetëm aty nuk eshte tepër te qëndrosh gjithmonë.
   aforizma
 • 2021-07-12 21:30:23
  Vishe shpirtin me dashuri. Vishe fytyrën me buzëqeshje. Vishe trupin shëndetshëm. Ti ndjehu mirë!
   aforizma
 • 2021-07-27 09:12:37
  Miqtë i vlerëson koha dhe jo rasisht në llogari na mbetën miq me numër një shifror si: 9, 8... 3, 2, 1...
   aforizma
 • 2021-08-31 16:45:26
  Për me i myt' thashethemet duhet me e myt' vetën.
   aforizma