Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Greta Zani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ah Kjo Jete
 •   C'ke Moj Fiti
 •   Casta Diva
 •   Cu Deshirush Me Te Pa Ty
 •   Cuni Vogel Do Llokum
 •   Dallëndyshes
 •   Dashurine Per Ty E Ruaj
 •   Dasma
 •   Dasma E Goces
 •   Edhe Nje Here
 •   Esmere
 •   Esmere / Mos Ma Pi Rakine / Si Mje Bo Mi Te Morrsha Te Keqen
 •   Falja Zemren Beqarit
 •   Jare Jare Per Mu Paska Ken Kismet (potpuri)
 •   Je I Imi Pergjithmone
 •   Jeleku Kadife
 •   Jom Si Bollokume
 •   Ke Shkall E Tujanit Dhe Ce Mora Dajren
 •   Kenga E Qamiles
 •   Kjo Dynja Me Interes
 •   Kush Te Tha Se Ste Dua
 •   Luje Djalo Vallen
 •   Luje Vallen
 •   Lulja E Sherimit
 •   Me Kenge Ta Tregoj
 •   Me Ty Dua Tte Jem
 •   Moj Fellonza, Moj Nitare Dhe Thellonza E Malit
 •   Mos Harro
 •   Mos Na Lont Zoti Pa Kong
 •   Mos Te Duket Vetja Mbret
 •   Napoloni
 •   Napoloni (potpuri)
 •   Në Ëndërr Të Pashë
 •   Ne Tabakone Bien Gerrnetat
 •   Nje Cast Ne Enderr
 •   O Shijak E Paske Hak
 •   Pashe Dy Syte
 •   Pipzat
 •   Pogonishte
 •   Potpuri
 •   Potpuri (pogonishte)
 •   Potpuri E Shqiperise Se Madhe
 •   Potpuri E Shqiperise Se Mesme
 •   Potpuri Shkodrane
 •   Pse Tallesh Me Mua
 •   Rrena Rrena Kjo Dynjo
 •   Sa Mas Dore Me Ke Lone
 •   Shoqnia
 •   Si M Ke Syt M Ke Vetllat
 •   Si M'je Bo Mi Te Morrsha Te Keqen
 •   Si Te Jetoj
 •   Si Zog Mali Do Te Behem
 •   Ta Ndezim Naten
 •   Te Dua
 •   Te Kam Dhe S'te Kam
 •   Thellenza
 •   Thua
 •   Ti Moj Goce Ledhatare
 •   Tjetren Ke Ne Krahe
 •   Trokit Ne Zemer
 •   Vetem Ty Te Du
 •   Vuaj Per Ty

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.