Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Dren (D.o.G.)


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Nat
 •   201
 •   Ayo Hello
 •   Chi Ching
 •   Club Tonight
 •   Dil Jasht
 •   Dul Lulija
 •   Free
 •   Fresh
 •   Gangsta Gangsta
 •   Gatshem Per Luft
 •   Gishtat E Mesum
 •   Gjum
 •   Hajde Krejt
 •   How We Does It
 •   Intro
 •   Jeta Jem
 •   Life Is Just A Dream
 •   Like Waw
 •   Milionat
 •   Money On The Table
 •   Money Talk To Me
 •   Murdera
 •   My Baby
 •   My Shqipes Shoot Up
 •   N'block Temin
 •   N'dell
 •   Nese Ti Vazhdon
 •   Never Seen These
 •   Nr 1
 •   Nxet Shume
 •   O Ye Di Ye Di O
 •   On & On
 •   Operate
 •   Posting By The Block
 •   Puff 'n' Blow
 •   Realiteti
 •   Rich Gang (Remix)
 •   Rrespekt
 •   Shine
 •   Shine Albanians Takin Ova
 •   Show What U Got
 •   Skit
 •   So Real
 •   Streetz On Fire
 •   Studio
 •   Walk It Out
 •   We In This Bitch (Remix)
 •   What's Up
 •   Without Me

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.