Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Babait
  Belice E Bardhe
  Dola Qe Kur Doli Ylli
  Dy Bejka
  Erdha Erdha
  Hidhe Nuse Vallen
  Jam Nje Djal Nga Laberja
  Kolazh
  Kolazh Jugu
  Laj Me Lule
  Margarita
  Moj E Bukura Vasiliko
  Naze Madhja
  Ne Sevda Ta Hodha Sevdan
  Nene Qe Me Linde Djale
  Nene Tepelene Moj Nene
  Nina Moj Labike Nina
  O Ceco
  O Ju Male O Ju Gure
  Ode E Bukur Me Sahat
  Pret Rroba Janaq Kaurri
  Salo Moj Salush
  Serenate 1980
  Te Parin Do Ta Bejme Djale
  Trendafil Te Pusi
  Trubull Lumi
  Une S'e Thashe E Ti S'e The
  Vjen Nje Vajze E Bukur
  Vjeshta Ne Mallakaster
  Vjosa

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019