Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Hafsa Zyberi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Çohuni Djema Shaloni Atin
 •   Balluket E Tuja
 •   Ditë E Zezë Gjashtë Qershori
 •   Fol Nji Here Moj Shtatselvi
 •   Hajde Moj Malenake
 •   Karafili I Zambakut
 •   Këngë Për Kaja Karafilin
 •   Kenga E Shoqenise
 •   Kumuri Qafebardhe
 •   Kur Ke Qene Nje Here E Re
 •   Lum E Lum Se Ja Mërrina
 •   Me Shikon Me Buz Ne Gaz
 •   Moj Thellenxa Mitare
 •   Mun Te Ara Ke Tagjia
 •   Në Bash Të Qejfit E T'muhabetit
 •   Rrallë Kam Pa Ksoj Bukurie
 •   S'paske Pas Nje Pike Meshire
 •   Si Më Ke Sytë Më Ke Vetullat
 •   Te Du Moj Goce E Vogel
 •   Ti Pelqeva Ato Sy
 •   Une Ty Moj Te Kam Dashte

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.