Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Juliana Pasha


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Degjoji Zerat E Larget
 •   Diamant
 •   Falje
 •   Flas Me Naten
 •   Hodha Nje Lule Ne Ferre
 •   It's All About You
 •   Je Madheshtor
 •   Jeto
 •   Kolazh Ne X Factor Albania
 •   Krishtlindje Te Bardha
 •   Kur Gjen Vetveten
 •   Lavdi Perendise
 •   Lumi I Dashurise
 •   Me Ka Zen Maraku Me Nji Cuc Matjane
 •   Milje Larg
 •   Naten Vone
 •   Në Më Je
 •   Ne Kengen Time U Shlodha
 •   Nenave Shqipetare
 •   Nga Jeta Morem Jete
 •   Nje Jete
 •   Nje Mije Arsye
 •   Nje Qiell Te Ri
 •   Nuk Do Qaj
 •   Nuk E Fshehim Dashurine
 •   Nuk Mjafton Te Dua
 •   Nuk Mundem Pa Ty
 •   Para Toda La Vida
 •   Pyes Lotin
 •   Qengji Eshte I Denje
 •   Rrjedh Ne Kenge E Ligjerime
 •   Sa E Shite Zemren
 •   Shqiperi O Vendi Im
 •   Të Ndjek Me Sytë E Ëndrrës
 •   Te Humbas Ne Enderr
 •   Thuja Rini
 •   Ti Une
 •   Vullkan
 •   We Don't Need Another Hero
 •   Xhaketa E Kuqe
 •   Yll I Rralle

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.