Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Aleksandër Gjoka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Do Te Vish (Alo, Alo)
 •   Ana
 •   Anija Plake
 •   Anxhela
 •   Dashurise Se Shkuar
 •   Dite Dimri
 •   Dua
 •   Dy Dashuri (E Dua Dashurine)
 •   E Bukura
 •   Eja Te Vallzojme
 •   Emocion
 •   Emri I Saj
 •   Enderr Dhe Dashuri
 •   F.M.N
 •   Falmi Syte E Shkruar
 •   Fati Yne Shprese E Marrezi
 •   I Njejti Do Mbetem
 •   I Verber Nen Diell
 •   Imagjinoj
 •   Je E Çmendur
 •   Jeta Ime
 •   Kartolinat
 •   Kenget E Rinise
 •   Kuturu
 •   Lule Bore
 •   Mësues Dhe Shokë
 •   Me Sokolin (Sokol Olldashit)
 •   Mos U Afro
 •   Motres Sime
 •   Ne Dritat Neon
 •   Ne Kete Flete Te Bardhe
 •   Ne Te Dy
 •   Nimfa
 •   Nje Mengjes Kendon
 •   Paqe Vetvetes
 •   Per Ty Vella
 •   Perse
 •   Pesha E Fatit
 •   Pragu I Vegjelise
 •   Pranvera Me Nje Lule S'vjen
 •   Pranvere Ne Prishtine
 •   Sherbelo
 •   Shqiperi
 •   Shtegetari
 •   Ti Nuk Më Tradhëton
 •   Twist Again
 •   Vajze E Plakur
 •   Valsi I Lumturise
 •   X Muzika
 •   Zemra E Nje Gruaje

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.