Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Seldi Qalliu


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Çika E Zemres Sime
 •   Ballkan Style
 •   Bota
 •   Deshu
 •   Digjet Ballkani
 •   Extazy
 •   Goc Trendi
 •   Habibi
 •   Hajde Pina
 •   Jam Bo Tap
 •   K'no
 •   Luje, Luje
 •   Me Duaj Si Une Te Dua Ty
 •   Me Ty
 •   Pare Pare
 •   S'ka Dashni
 •   Seldisht
 •   Si Ty Nuk Ka
 •   So Leht
 •   Thyhen Gotat
 •   Tipi I Keq I Femres
 •   Une Dhe Ti
 •   Weli Weli
 •   Zemer E Di
 •   Zjarri Im

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.