Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Justina Aliaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Është Nënë, Nëna
 •   Djali Im
 •   Jam Nje Vajze
 •   Jehonë Kënga Rinore
 •   Këndojmë Gjithmonë
 •   Mall Per Vedlindjen
 •   Moj E Bukura More
 •   Motiv I Ri
 •   Ne Ekranin E Televizorit
 •   Ne Mbremjen E Vallezimit (Ne Te Dy)
 •   Sot Kendoj
 •   Stacion I Dashur
 •   Unaza
 •   Une Dhe Shoket E Mi
 •   Xhaketa E Kuqe

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.