Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Ja Din Renin Burrnise
  Cuca Vesh Fustan Jeshil
  Drin I Ziu Drin
  Fatit Mos Ju Anko
  Hidhet E Përhidhet Ky Mindili
  I Hypa Pamporit
  Kënga E Një Luftëtari Të Plagosur
  Kënga E Ymer Agës
  Këngë Dasme Dibrane
  Kur Të Bohesh Nuse Coco
  Ky Marak
  Lotët Mos M'i Fshini
  Ma Jep Nji Kafe Ta Pi
  Me Fal
  Midis Yjeve Si Hanë
  Oj Fusha E Korabit
  Oj Xhemile
  Or Mullixhi
  Pjergull Mori Pjergull
  Plot Me Yje
  Po Vjen Nusja
  Potpuri Dibrane
  Seç Mu Dogj Kjo Zemër
  Stop Helmimet
  Sulçebeg I Vogël
  Syzeza
  Treqind Nana Shkulin Gjirin
  Vështron Djali Te Lajthia

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019