Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Rudi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   100% Shqipetar 2012
 •   100% Shqiptar
 •   Cohu
 •   Dore Mbi Fatet Tona
 •   E Kena Djeg
 •   Eja Ti Me Mua
 •   Ejani Ju Ftojme Ne Party
 •   Evulucion
 •   Fiksoju
 •   Gangsta Atmosfere
 •   Ja Me Ty
 •   Jam Si Jam
 •   Kurthe Llafesh
 •   Love Story
 •   Me Ty
 •   Mos U Llastoni
 •   Muzika Qe Une Dua
 •   Per Nje Vajze Qe Di Te Doje
 •   Qyteti Im (shkodra)
 •   S'ke Pse Mendohesh
 •   Sonte
 •   Te Zgjoj Nje Ndjenje
 •   Termet Mbi Qytet
 •   Ti E Di Sa
 •   Ti Loz Qesh Me Mua
 •   Tipa Si Puna Jone

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.