Dërgo Një album nga Big Tipp


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  •   A Jeni Gati
  •   Intro
  •   Jena Kthy
  •   Lujni Qika
  •   Mos Më Kerko
  •   Muzika Jem
  •   Për Ty
  •   Rrugaç
  •   Shqipe
  •   Te Dua

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.