Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Atdheu,im Gjithë Shqipëria
  Ballet Me Sedefe
  Dashuria Jonë
  Dashuria Më E Madhe
  Dua Pranverë Çdo Stinë
  E Mocmja E Re
  Eja Më Kërko
  Flaka Qe Ti Ndeze
  Gezime Punetore
  Hapi Sytë E Zezë
  Hekurudha Kenga Jone
  Kafe Flora Plot Me Burra
  Kater Pyetjet
  Kenga Eshte Per Ju
  Kujtim I Lirisë
  Kujtimi I Luftes
  Lamtumire
  Me Dy Plagë Lufte Hyre Në Parti
  Nen Kuroren E Ullirit
  Nentori I Lirise
  Neper Ditet Tona
  Ora E Qytetit Tim
  Per Emrin Tend Mendoj
  Per Here Te Dua
  Qytet Me Emer Drite Ti Mbetesh Pranvera
  Si Vete Rinia
  Tek Punetoret
  Thuaj Te Dua
  Ti Mbetesh Pranvere
  Udhët E Bukura Të Fëmijërisë
  Udhet Jane Te Bukura
  Une, Ti, Ajo
  Zoge Ku Me Qenke

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019