Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ah Moj Dashuria Ime
  Anjushka
  Ashensor
  Dalldisa
  E Dashur Erdha
  E Diela Ishe Ti
  Eklipsi I Dashurisë
  Engjell Apo Djall
  Fajtori
  Falja Njerit Dashurine
  Harruar
  Herët A Vonë
  Irenë
  Je Ilaç
  Kuturu
  Larg Prej Syte...Prej Zemres Larg
  Leter Dashurie
  Lule Margarita
  Mall
  Me Lot Krokodili
  Mirembrema, Si Je
  Mos Me Krahaso
  Ndjenjë E Pathënë
  Ne Jemi Si Dy Brigje
  Ne Vend Te Lamtumires
  Nje Tjeter Jete
  Nuk Jam Superman
  Nusepashkja Ime
  Oroskop 92
  Për Dreq
  Per Nje Kafe Ne Tirane
  Romance
  Ruaju Nga Bukuria
  Shprese
  Taka Krak
  Unë Ai, Ti, Ajo
  Vdekja E Turpit
  Vetem Buje
  Xheloz
  Xhulit
  Ylli Im

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019