Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ajo Qik
  Amaneti
  Ball Per Ball
  Djalo Mos Luaj Me Mua
  Do Ta Djeg Fotografin
  Don Zhuan
  E Para Valles
  Eja
  Fjale Nuk Du
  Gjeje Tjetren
  Gjitha Po I Di
  Hajde Lule Ti Te Na
  Heshtjen Tende Se Kuptoj
  Ik Tani
  Ishin Puthje Mekatare
  Je Burr I Asaj
  Jete Me Mu Po Lun
  Kam Nevoje Per Ty
  Ke Status Tjeter
  Ku Kam Gabu
  Kush Te Duron Ty
  Më Mbyte
  Mbetet Dashuri E Vjeter
  Mesazhi
  Nuk Pata Fat
  Po Bejm Lum Mashallah
  Po Me Rrihet Veq Me Ty
  Prap Me Ke Thirr
  Shi Ne Syt E Mi
  Shko
  Shume Me Ke Lendue
  Si Në Endërr
  Statusi
  Te Te Me Fal
  Ti Nuk Je Djal Fisnik
  Tuman Kuqe
  Vdes E Nuk Pranoj
  Vetem Sonte
  Zemra Ime Zemra Jote
  Zemra U Nda
  Zoteri

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019