Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Agoi
  Alergji
  Boll
  Dashuri E Gabuar
  Fajet I Kam Unë
  Fundi!
  Kalendari
  Kenga E Kosoves
  Korçare
  Krejt Me Dallavere
  Ku Rafsha Mos U Vrafsha
  Më Dridhet Zemra
  Mendo
  Moj Sharki
  Ndoshta M'ke Harruar
  Një Kafe
  Po Du Me T'pa
  Pritja Esht E Kot
  Qaj Zemer Mjera
  Qke Moj Zemër
  Sa Katile
  Sa Te Deshta
  Shiu (Ishalla Nuk Po Bjen Shi)
  Sykalter E Flok Verdh
  Të Dua
  Ti Më Thua
  Zemra E Don

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019