Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  03
  A Je Kan Mram
  Asaj
  Autokton Jom
  Baby
  Banda Botuesi (diss Stresi)
  Besa Bese (Dedikim Kb Besa)
  Du Met Pa
  Fuck Your Name (diss Mc.kresha)
  Hajde Krejt
  Heyy
  Hip Hop Qdo Nat
  Jem Shqiptar
  Jetoj Per Ty
  Makalanat
  Mbaje Mend
  Motrës Tonde
  Na
  Pije Plot
  Prej Hip Hopit N'tallava
  Qonu Shqiptar
  S'jem Rre N'mes Vete
  Sex Party
  Si Me M'vra
  Ska Ma Shum
  Stili Yt
  Suksesi Jone
  Tattoo
  Ti Je E Vetmja
  Ti Me Pelqen
  Tona Ligjet
  Tripi Jone
  Un Jom Estrad
  Une Besoi Ne Zot
  Veq Ty
  Vera
  Zemer

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019