Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Da LIGS


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   C-walk
 •   Gangsta Rap
 •   Jena Tran
 •   Jump Jump
 •   Kasetofoni Jem
 •   Krejt I Kom
 •   Kur Na Thojna Hey
 •   Kush Jan T'part
 •   Lets Crunk
 •   Mikrofoni
 •   Qoj Nalt
 •   Rap Techno
 •   Real Hip Hop
 •   Rock On Plisat
 •   Sirenat
 •   Summer Jam
 •   Tripi Jem

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.