Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Adriana Ceka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ç't'i Bej Erës
 •   Dasem Ne Diten E Lirise
 •   Djepi I Trimerise
 •   Fshati I Ri
 •   Ju Pres
 •   Kur Diga Shtatin Hedh
 •   Kur Zemrat Rrahin Si Nje Zemer
 •   Lulet E Dasmës
 •   Mes Dy Yjesh Ngjan Si Hene
 •   Mimoza E Dashurise
 •   Pulbardhat
 •   Sa Lule Çel Pranvera
 •   Shtatori I Pare
 •   Takim Pas Vitesh
 •   Te Çdo Njeri Ti Sjell Gëzim
 •   U Rrita Me Ty
 •   Vogelushet

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.