Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Julian Lekocaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Do Te Fal
 •   Dridhe
 •   Edhe 1 Here
 •   Eshte Jeta Ime
 •   I The Lamtumire
 •   Koha S'te Pret
 •   Me Jep Jete
 •   My Heart Beats For Love
 •   Niki
 •   Nuk Je Ti
 •   Per Nje Cast
 •   Sonte

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.