Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Leka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ah Gabova
 •   Dashuri E Gabuar
 •   Dashuria Harruar
 •   Do Te Pres
 •   Dua Te Vdes
 •   E Vogel Je
 •   Emrin Tim Ne Zemer E Mbaj
 •   Ende Te Dua
 •   Enderroj Per Ty
 •   Goce E Bukur
 •   Goditje Ne Zemer
 •   Hija E Dites
 •   Lamtumire
 •   Loj E Madhe Ne Diskotek
 •   Mos Me Harro
 •   Naten E Mire
 •   Per Ty
 •   Potpuri Popullore
 •   Si Te Jetoj Pa Ty
 •   Ti Ske Faj
 •   Vuajtje Shum Vuajtje

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.