Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Presioni


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Albanian X Files
 •   Balia Nga Hajvalia
 •   Besnikria
 •   Bitchat Me Shum Ftyra
 •   Bojm Na Çka Dojm
 •   Boni Rrafsh
 •   Boni Zhurem
 •   Burgu S'osht Per Mu
 •   Cka Esht Jeta
 •   Cka Je Ka Don Ti !!
 •   Demelia
 •   E Premte
 •   E Premte (remix)
 •   Flaka
 •   Freestyle
 •   Good Girl
 •   Hej Hej
 •   Hip Hop 101
 •   I Perjetshem
 •   Iliria
 •   Intro (Albanian Mafia)
 •   Intro (e Premte)
 •   Jeto
 •   Ju Jeni Kejt Funky
 •   Kategori E Rond
 •   Kqyrem
 •   Krejt Funky
 •   Kush Je Ti
 •   Ligjja Per Iliri
 •   Lufta Per Karrika 1
 •   Lufta Per Karrika 2
 •   Mbreti Agron
 •   Me Meze E Raki
 •   Na Jem Ktu
 •   Na Jem Nr 1
 •   Outro (e Premte)
 •   Pare Pare
 •   Per Bashkim
 •   Per Liri
 •   Per Pare Un Vras
 •   Perballimi
 •   Po Ta Kana
 •   Qingrrao
 •   Qka Pate E Qka Spate
 •   Qonu Kceni
 •   Qonu Shqipetar
 •   Reprezentus
 •   Resperado Mariuana
 •   Rugt Jon Plot
 •   S/O To My City
 •   S’ka Shki Shki...
 •   Secili N’vend T’vet
 •   Shume Na Pina
 •   Si Boome
 •   Sikur Na
 •   Sot Njerzve S'ju Besohet
 •   Sot Per Sot
 •   T'qojna Pesh
 •   Takin' Over
 •   TBA
 •   Tba International
 •   Unknwon
 •   We Keep It Real
 •   Zan Zan
 •   Zan Zan Qartu (Remix)
 •   Zgedhe Njo

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.