Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ylmize Tafallari


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Arjete
 •   Avni Rrustemi
 •   Avni Trimi
 •   Bien Tri Dahire
 •   Cka Kan Syt E Tu Struzhjane
 •   Dasma E Synetisë
 •   Dhimbja
 •   Dil Kodër Në Kodër
 •   Djali Jon
 •   Dridhe Vasho Shtatin
 •   E Kam Pas Nje Jaran O Te Vjeter
 •   E Kam Qu Me Qep Jelekun
 •   Erdhe Pranvera
 •   Falma Buzën
 •   Fusha E Korabit
 •   Gji Po M'sillesh Djalo
 •   Gurbet I Shkretë
 •   Hajde Cucë
 •   Hareja E Par
 •   Hasan Aga
 •   I Hipa
 •   I Hipa Pampurit
 •   Kanagjeqi
 •   Këngë Kurbeti
 •   Kenga E Festivalit
 •   Kenge Dasmash 2018
 •   Kenge Dasme
 •   Kenge Per Syneti
 •   Kolazh Dasme
 •   Kreshtat E Kosoves
 •   Ku Po Knojn Kto Dy Kumrija
 •   Kur Kam Dalë Te Dera
 •   Kush E Vrau Esat Pashen
 •   Malet E Korabit
 •   Moj E Mira
 •   Moj E Mira N'ato Shpate
 •   Moj Xhemile
 •   More Lulzoj Fusha
 •   Mos Ma Shtrëngo Dorën
 •   Nana I Thojke Djalit Te Vet
 •   Ni Bahce Me Portokall
 •   Nje Buqete
 •   Nje Fjale Per Dy Zemra
 •   Nje Lulishte Me Trendafila
 •   Nuse Po Shkoj
 •   O Djalo Dylbero
 •   O Moj Sy Me Lara
 •   O Nizam
 •   O Prizren Prizreni Jone
 •   Oj Hipa Pamporit
 •   Orkestrale 1
 •   Orkestrale 2
 •   Për Miçin Dhe Tonin
 •   Për Verëza Të Prita
 •   Per Vereza
 •   Pina Viski
 •   Po Na Ban Havaja
 •   Po Na Vjen Lulia
 •   Po Vjen Lulja
 •   Potpuri 2009
 •   Potpuri 2015
 •   Potpuri Popullore 2015
 •   Pyt Kosova
 •   Pyt Tetova
 •   Rrezoj Dielii
 •   Shtatë Ditë Ymër N Këtë Dynja
 •   Si Shqipja Ne Flamur
 •   Spaske Pase Nje Pike Meshire
 •   Sy Me Lara
 •   Sy Zezo Moj Sy Laro
 •   Synetlia
 •   Ti Më Thuaj E Mos Vono
 •   Ti Se Kupton Ç'është Dashuria
 •   Vajza E Shkret
 •   Vajzat E Shkreta
 •   Vellau Jone Top Sheqer I Embel
 •   Vin Vapurat
 •   Xhafer Shala (Dëshmor)
 •   Zylqe Begu

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.