Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ah Ta Dini Sa Ju Dua
  Aman Mike, Aman Nure
  Ate Dite Qe Zuri Shiu
  Atje Poshte Te Udhe E Madhe
  Çitjane Kuqe Ariu
  Çu Ngreç Që Me Natë
  Çu Ngrite Mëngjes
  Ç`bën Moj Ti Poshtë Në Bregdet
  Ç`ka Që Qan Bejkë Belaja
  Besuam Perëndinë
  Dale Moj Bandille Dale
  Dërgon Gjoleka Njerinë
  Dil Moj Dil
  Do Të Tretem
  Engjëll Që Mu Qase Pranë
  Erdhem Nga Qyteti Yne
  Flasim Me Dallgen Ne Kenge
  Halle Madhe
  Këndojmë Me Dallgën Në Këngë
  Këndon Bilbili Në Mal
  Këngë Për Çelo Picarin
  Këngë Për Çerçiz Topullin
  Këngë Për Baba Feta Kolonjën
  Këngë Për Bajon Dhe Çerçiz Topullin
  Këngë Për Gjirokastrën
  Këngë Për Heroin Dhe Atdhetarin Avni Rustemi
  Këngë Për Sheh Jonuzin
  Kenge Gjirokastrite
  Kurvelesh E Gegëri
  Mandile Zeza
  Më Vjen Mall Për Tepelenë
  Mbeçe More Shoke Mbeçe
  Mike Noj E Mjera Mike
  Moj E Vogel-O
  Neno Shpirti, Neno Xhani
  Nur Baba Selimi
  O Limon E Portokalle
  Qaj Me Lot Vasha Jetime
  Shqipëri Të Qofsha Falë
  Trëndelina Në Radhua
  Trëndelinat Vergje Vergje
  U Hap Dere E Madhe
  U Kthye Dasma Ne Morte
  U Plaka Këmba Më Mbet
  Un Ço Ku Do Vete
  Un Jam Bilbili Dhe Gjoni
  Uromë Baba Uromë
  Varu Posht Moj Hene
  Vashëza Në Breg Të Lumit
  Vetulla Holla
  Vito Ç`mu Bëre Në Gjumë
  Vito Të Kam Silloinë
  Xullufeja Pëndë Korbi

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019