Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Jeni Ju Si Une
  Askush S'do Ta Besoje
  Bashkëmoshatarëve
  Djali Simpatik
  Do Ta Them
  E Kerkoj
  E Para Leter
  Endrrat
  Fairytale
  Ika Larg
  Kanapeja
  Kenga E Pogradecit
  Kenga E Prizrenit
  Kenga E Ulqinit
  Me Veten
  Miremengjes Student
  Mos Harro
  Ne Dashurine E Saj
  Ninulla E Nënës
  Nje Zambak I Bardh Ne Gur
  Nuk E Harroj
  Nuk Ja Vlen
  Nuk Mund Te Marresh
  O Vlore
  Përrallë
  Permeti
  Pranvera E Jetes Sone
  Qendroj
  Qeshu Rini
  Rreth Zjarit Tënd
  Shoqja Ime
  Syte Nga Ti
  Thurje #
  Trëndelinë Dhe Këngë
  Zeri Im
  Zhgenjimi
  Zogu I Vogel

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019