Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Argjiro
  Bacevani
  Cupa Per Baban Le Koken
  Duaje Babane
  Gjuha Shqip
  Kenga Ma Cel Zemren
  Kenge Dasme Gjirokastrite
  Kenget E Vendit Tim
  Kolazh Dasme Gjirokastrite
  Kolazh Jugu
  Le Te Thone Pianec
  Magjia
  Maturant E Maturante
  Mirmengjesi O Permet
  Nga Shpirti Me Buron Kenga
  Nje Pale Vathe Me Kryqe
  O Limon O Portokalle
  O Te Nena O Te Zoti
  S'duroj Dot Moj Gjirokaster
  Sheh Ali Drite Floriri
  Te Me Rosh O Plake
  Trendafil Qe Cmend Dynjane
  Tuk E Tuk Tak E Tak

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019