Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ani Ani
  Barbi Silikon
  Dhe Kur Drita Nuk Ka
  Do Me Kerkosh
  E Kam
  Ekstrem
  Faji
  Flake
  Fustani Pika Pika
  Hajde Sonte
  Harroje
  Harronim Te Dy
  Hasta La Vista
  Hypnotise Me
  I Ziu Ti
  Imazh
  Impossible
  Inshallah
  Jek E Jek
  Jeta Vazhdon
  Mbretereshe
  Me Duaj
  Me Fal
  My Heart Is Crying
  Ndale
  Nemi Nemi
  Njeri Tjetrit
  Pa Titull
  Pa Titull (Remix)
  Parajsa
  Per Ty Nuk Ja Vlen
  Perse Me Mua
  Relax
  S'jemi Te Marre
  Sa Me Larg
  Une E Di Dhe...
  Une Mbremjes Ja Shova Yjet
  Vitamina
  We Can't (Weekend)
  Yjet

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019