Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Dossty


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Pe Ndjen
 •   A Po Dina
 •   Ami
 •   B.G.B
 •   Bllokad Totale
 •   Crazy Performance
 •   Faleminderit Fansa
 •   I'm A Gengsta
 •   Ju Qoft Dheu I Leht
 •   Life In Love
 •   M'fal Nënë
 •   Mam
 •   Mos Harro
 •   Per Ty Kuq E Z
 •   Perqafum Shum
 •   Qika E Heshtur
 •   T'kalla N'zemer
 •   Ta Vërtetojna
 •   Ti

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.