Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Vedat Ademi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Asgje Njesoj
 •   Asgje Si Ne Enderr
 •   Ato Ishin Ditet
 •   Aventure
 •   Ben Ftohte
 •   Dite Dimri
 •   E Di Se Do T'vish
 •   Eja
 •   Emrin Tim
 •   Everything
 •   Je Ajo
 •   Kacurrelja
 •   Ke Harruar
 •   Koha S'kthehet
 •   Let Me Love
 •   Mall Qe Djeg
 •   Më Mashtruan Sytë
 •   Më Mirë Me Zemër
 •   Me Fat
 •   Mund Te Ishim Bashke
 •   Në Zemër Të Mbaj
 •   Ne Frymen Tende
 •   Nje Jete Me Ty
 •   Nuk Kam Faj
 •   Oqean
 •   Panorama
 •   Per Ty
 •   Po Me Prite
 •   Rebel Rebel
 •   Sa M'ke Mungu
 •   S’kom Me Ta Fal
 •   Sex On Fire
 •   Si Dikur
 •   Si Ky Mëngjes
 •   Thirrem Dashuri
 •   Thuaj Po
 •   Use Somebody
 •   Vetem Ti
 •   Xhamadani Vija Vija
 •   Yjet S'bien Shpesh
 •   Zemren Time Ke

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.