Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Jeta Faqolli


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Aman Derman
 •   Bashke
 •   Cfare
 •   Dua
 •   Dua Te Ta Fal
 •   E Jotja Jam
 •   Harroje Emrin Tim
 •   It's Time
 •   Jeta
 •   Konkurrenca
 •   Lojrat Qe Ben Ti
 •   Mashkull I Hutuar
 •   Me Vjen Keq
 •   Mos Ma Tesh
 •   Mos Rri Kaq Larg
 •   Mu Afro
 •   Ne Moshen E Dashurise
 •   Një Zemër
 •   Nje Here Ne Jave
 •   Party Girl
 •   Pendimi
 •   Po Tani
 •   Pres Që Të Kthehesh
 •   Provokimet
 •   Puthmo Veq Një Her
 •   Rokin Une Do Ti A Bej
 •   S'mund Te Fal
 •   S'mund Te Te Urrej
 •   Sa Shume Genjen
 •   Shikimet
 •   Shko
 •   Ske Per Tu Penduar
 •   Të Dua More Djal
 •   Unazen
 •   Vetëm Ti
 •   Vetem Jeto
 •   Vetem Me Ty
 •   Zemër E Dashuruar

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.