Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Real Mc


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Arka
 •   Continue Trip
 •   Dear L To L
 •   Fike 1 Drit
 •   Flow Bang
 •   Foli Real Mathafuckaa
 •   Freestyle
 •   Gilan
 •   Green Sick Centrer
 •   Gss Back
 •   Gss Real Binn
 •   Hajde Me Mu
 •   Hypi Ma Nalt
 •   I Gatshem Per Me Zdrit
 •   Intro
 •   Ka Pak
 •   Kshyri Ndryshimet
 •   Kthena Per Club
 •   Kunder Sulm
 •   Ky Osht Veq Edhe 1 Fakt
 •   Lotet E Shoqnis
 •   Lype Ti Veten
 •   Mas P-jes Vjen O-ja
 •   Masta Kush
 •   Me Rregull
 •   Miza Para Veshit
 •   Mu Kap N-flet
 •   N-rima Tu Bo Kalerim (gss)
 •   Na E Dina Vet
 •   Ondrrat Jon Ondrra
 •   Pi Qoj Leter
 •   Qka Kishe Bo
 •   Rapresent
 •   Real Mc In Studio
 •   Rikthim (gss Crew)
 •   Road Of The Diamond Rings
 •   Rock Superstar Beat Cypress Hill Gss
 •   Rule No1 Don't Panic
 •   Senet Po Ndodhin
 •   Shihemi N Mot Pt 2
 •   Shpreso Pa Prit
 •   Shum T-kqija Do Figura
 •   Sikur Ti
 •   Skemi Nevoj Per Arbiter
 •   Smuni Me Besu
 •   Stop My Pain

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.