Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Pizha


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ajo M'pelqej
 •   Bardh E Zi
 •   Edhe Kjo Nat
 •   Hajde Tash
 •   Kejt E Din
 •   Kom Besim
 •   Lot Aktrimi
 •   Me Falni
 •   Ngoje Zonin
 •   Okay
 •   Pa Pritur
 •   Pusho E Qet
 •   S'jom Vet
 •   S'ju Harroj
 •   Single
 •   Ti Je Ajo
 •   Ti Je Special

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.