Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Zaimina Vasjari


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Me 6
 •   Bardh E Zi
 •   Blackout
 •   Do Pi
 •   Facebook
 •   Forever
 •   Golden Eagle
 •   I Kom
 •   I Wanna Feel
 •   Kolazh Kengesh Popullore
 •   Kthehu
 •   Ku Je
 •   Lagem
 •   Me Sy Të Penduar
 •   Me U Kthy
 •   Mos Me Provoko
 •   Mos Thuaj Jo
 •   Nje Me Pak E Një Më Shum
 •   Pa Ty
 •   Po Ta Dija
 •   Problem
 •   S'te Dua
 •   Shumë
 •   Sonte Me Prit
 •   Te Ndjej
 •   Vec Ti
 •   Zarfe Trendafilash
 •   Zemren Parkove Keq

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.