Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1 Pershendetje
  3pm ( Paulo Maldini 3)
  Bashk Me Shokin
  Big Daddy
  Die Slow
  Freestyle
  Freestyle 2012
  Got Barz
  Hey Shqipe
  Hey Yo Ma
  Hitat
  Ju S'jeni Starsa
  Keni Vdek
  Keshtu Na E Bojna
  Knej Ka Londra
  Krejt Si N'mafia
  Kundra Sistemit
  Leter Fansit
  Muzik Cepash
  My Shit
  Pa U Lodh
  Po U Tregoj
  Problemi
  Sa Ma Nalt
  Se Kan Prit
  Shqipet Vijn
  Splifa (Freestyle)
  Ti Nuk Je O.T.R
  Tu I Shkel Rreperat
  Tu Pi Splifa
  U Gjujt

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019