Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Besnik Shateli


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Adio
 •   Ajo'se Di
 •   Dashni E Vjeter
 •   Degjoje Shpirtin Tim
 •   Eja Eja
 •   Eja Te Flasim
 •   Kolazh 2017
 •   Me Dergo Nje Leter
 •   Me Pelqen
 •   Nje Dite Maji
 •   Parukiere
 •   Per Nje Goce Na Ka Hy Sherri
 •   Perseri Gabova
 •   Pse Me Provokon
 •   Qefi Ta Ka
 •   Te Dua Por Nuk Di
 •   Telefoni
 •   Venali Jam Me Tapi
 •   Vesa E Mengjesit
 •   Zemra

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.