Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Drita Ukaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   200 Dite
 •   A Me Do
 •   Arjet
 •   As Fejesen, As Martesen
 •   Cokollata
 •   Djali Nga Peja
 •   Falma Falma
 •   Fukaraja
 •   Gandi I Ballkanit
 •   Goditje Ne Zemer
 •   Hajde Sonte
 •   Iku Beqaria
 •   Je E Vetmja Dashuri
 •   Kallma Cigaren
 •   Kenge Kurbeti
 •   Kolazh ( Po Të Bëj Be & Krisi Pushka )
 •   Kolazh Shkodran
 •   Kot Mundohesh Me Me Mashtru
 •   Krisi Pushka
 •   Le Te Plase Dushmani
 •   Mi Dhe Flake Mallit Tim
 •   Mos Mendo Se Te Harroj
 •   Ne Dasmen Tende
 •   O Blylbyl
 •   O Qerpik, Qerpik Me Rrema
 •   Pash Dy Syte E Tu Si Drita
 •   Rinia E Shkodres
 •   Sevda, Sevda
 •   Sheikja
 •   Sonte Do Ta Tundim
 •   Sonte O Shokë
 •   Synin E Zi
 •   Trëndafili Blu
 •   Tuman Kuqe Moj Belholle
 •   Vallahi Bilahi
 •   Vallja E Rugoves / Ani Mori Nuse

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.