Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Dabesst


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   11
 •   3 Si 3k
 •   Alo Alo
 •   Barrio
 •   Bonu E Jemja
 •   Chill Baby !
 •   Da To The Besst
 •   Dashni
 •   Don Don
 •   E Dashta
 •   Edhe Sa
 •   Fuck You !
 •   Good Morning
 •   Hala (Remake)
 •   Herët A Vonë
 •   Jetë E Poshtër
 •   Jetimi (dedikuar Jetimave)
 •   Kejt Jon Me Neve
 •   Kjo Jeet
 •   Kush Be
 •   Love Me (Remix)
 •   Majlinda Kelmendi
 •   Mamasita
 •   Maturant
 •   Mo U Kry
 •   Njeke Andrrën
 •   Paja Paja
 •   Pkekf
 •   Po Du Me Ik
 •   Poet Me Mllef
 •   Poet Me Mllef 2
 •   Punchlove
 •   Rap Boj
 •   Rap Game
 •   S.O.S
 •   Saiyan
 •   Semi-maturant
 •   Shnosh
 •   Sikur
 •   Su Bone E Jemja
 •   Ti Je
 •   Tripi'hot
 •   U Can't See Me
 •   Vujtja & Nervoza
 •   Zemër/2

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.