Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ergys Hyka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ah Kjo Zemra Ime
 •   Akoma Te Dua
 •   Çunat E Lalait
 •   Beqarise I Erdhi Fundi
 •   Borzilok Per Dhenderr
 •   Dallendyshe Vogel
 •   Ja Dhe Nusja Jone
 •   Ka Dale Nusja
 •   Keni Pare A S'keni Pare
 •   Kolazh 2017
 •   Ku Bien Keto Daulle
 •   Ky Fustan I Bardhe
 •   Leri Ato Naze
 •   Mos Bej Si E Vogel
 •   Oh Sa Bukuri
 •   Sa Shpejt U Rrite
 •   Si Delfini Detit
 •   Skedina
 •   Unaza

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.