Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1 Qëllim
  Ajo E Din
  Ajo E Din (Reggae)
  Akoma Sundoj
  Anonim
  Apo Krejt E Dine
  Arsyeto
  Bounce
  Bye-bye
  C4
  Dhimbje N'shpirt
  Endrra Pa Fund
  Everything
  Fansi Im
  Fillimi I Fillimit
  Hawakabom
  Heyyy
  Hi
  Hustla
  I Hate You
  I Love Weed
  Jena Otr
  Jom Kthy
  Ju Jeni Krejt Fallco
  Kam Nevoj Per Ty
  Kur Nuk Te Kam Prane
  Ky Jam Un
  Larg
  Le Te Jemi Dy
  Matura
  Mentaliteti
  Merre Mundimin
  Mos Boni Mekate
  My Bitch
  My Life
  Nuk Heq Dore
  Only Time
  Pa Titull
  Për Ty Shqipni
  Per Ty Mendoj
  Perkujtimore
  Po Gabon
  Realiteti
  S'kan Shansa
  Shoot
  Shqipnia Ime
  Shume Po Folin
  Skam Me Kontroll
  Sna Lan Rehat
  So Ugly
  Te Dua
  Te T'kem Perseri
  Ti Do Por Sdi
  True Story
  Ur Mine
  Vërteta
  Veç Llafe
  Vec Per Ty

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019