Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Yjet E Panjohur


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Fjalet Qe S'ti Thash
 •   Hesht
 •   Lamtumire
 •   Me Kujto
 •   Me Mungon
 •   Mirdita
 •   Nastradinet
 •   Rreze Dielli
 •   Si Dy Te Huaj
 •   Trishtimi
 •   Une Dhe Ti
 •   Vajzat E Mbara

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.