Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Cari Mahalles
  Cocaina
  Dhezu
  Donald Trump
  Dua Te Shoh Prap
  Edhe Njo
  Exploziv
  Falmani Sonte
  Fuqia E Fjales
  Golden Eagle
  Herkules
  Ik
  Infuzion
  Kanceri
  Kejt E Din
  Killuminati
  Koke Shum
  Kom Dasht
  Kuks
  Kuku
  Kush Jom
  Legjendari
  Look At Me Now
  Lule A Therrë
  M'ra Pika
  Ma I Riu N'ven
  Maniac Style
  Me Hile
  Oksigjen (remix)
  Ondrra
  Po Ma Bojn
  Premtimet
  Pusho Npaqe Gjyshja Jem
  Rujum Zot
  T'gjej
  T'kan Rrejt
  T'maj Men
  Ti Amo
  Too Sick
  Tripat E Mozit
  U Cant Stop Me
  Un Vlej
  Wau Wau
  Xhelozia

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.
Mund të na tregoni adresën e saktë URL të faqes së internetit ku mund të bëjmë verifikimet tona.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2018