Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Olta Boka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Anna
 •   Atij / Asaj
 •   Botë Për Dy
 •   E Duam Lumturine
 •   E Fundit Tango
 •   E Lumtur Te Dua
 •   Jepu Me Zemer
 •   Mbeti Nje Brenge
 •   Once Upon A December
 •   Pa Faj
 •   Rri Edhe Pak
 •   S'duhet Te Te Dua
 •   Tak Tak, Ja Ben Porta
 •   Ti Me Ke Mua
 •   Zemren E Lame Peng

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.